Welkom bij de SEB

Bolkesteijn Infrastructuur B.V.

BOLKESTEIJN INFRASTRUCTUUR B.V.  TE HOOGEVEEN - 06 42 17 27 81 - WWW.BOLKESTEIJN.COM

Bedrijfsprofiel:

Welkom bij Bolkesteijn Infrastructuur B.V. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is in de Grond-, Weg-, en Waterbouw Uiteraard tonen wij ook ons vakmanschap in de particuliere sector, waar wij ook de levering van zand, grond, grind, hout en alle soorten bestratingsmaterialen verzorgen.

Bestrating:

Omdat meer dan 60% van onze straatmakers gediplomeerde vakmannen zijn, zijn wij een SEB Erkend Bestratingsbedrijf. Om deze certificering jaarlijks opnieuw te behalen hebben wij dan ook constant leerlingen in dienst die een opleiding volgen. Door middel van goede communicatie dragen wij zorg voor een goede en spoedige uitvoering van de projecten. Ook klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn hebben wij ook een aantal leermeesters in dienst. 

Projecten:

Mooie foto's van een aantal bestratingsprojecten in Holten, Eerbeek, Staphorst, Ruinen, Ruinerwold, Surhuisterveen, Ruinerwold en Uithuizermeeden. 

Zie voor meer projectfoto's -- klik hier!