Welkom bij de SEB

Gebr. Lambers

GEBR. LAMBERS B.V.  STRAATWERKEN, TE EMMEN 0591 - 625179 WWW.GEBRLAMBERS.NL

Bedrijfsprofiel:

Gebr. Lambers b.v. is opgericht in 1962 door Hendrik Lambers. Het bedrijf liep goed en Hendrik nam zijn 3 zonen (Johan, Bennie en Gerard) in dienst. Deze zonen hebben in 1970 het bedrijf overgenomen.

Met ingang van 2011 zijn Ronald Gooijer en Monique Gooijer-Lambers eigenaren van Gebr. Lambers b.v. Hiermee hebben we de 3e generatie in het bedrijf.

Gebr. Lambers b.v. is al meer dan 50 jaar een bedrijf dat meedenkt en dat staat voor vakwerk. Een bedrijf dat zonder moeilijk doen zaken snel en doeltreffend regelt! 

Bestrating:

Gebr. Lambers b.v. kan voor u volledig nieuwe bestrating uitvoeren maar ook voor het onderhoud van de verharding kunt u bij Gebr. Lambers b.v. terecht. Door een vlotte aanpak en inzet van de juiste middelen blijft de overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt.

Wij kunnen voor u het totaal pakket leveren voor uw bestrating. Daar onder verstaan wij het grondwerk (ontgraven en zandbed), advisering over de materiaalkeuze en legverband, het leveren van de bestratingsmaterialen en natuurlijk de bestrating zelf.

Voor kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn SEB erkend, waardoor ons straatwerk aan de strengste kwaliteitseisen voldoet.

Projecten:

Een van onze prestige projecten hebben we uitgevoerd in Aalden.

Tuin- en landschapsontwerp FoodBasics te Aalden.

Voor de aanleg van de infra waren de hoogteverschillen en de nabij gelegen Aelderstroom voor ons een uitdaging.

Het resultaat is geweldig en fraai met een zeer tevreden klant!

Zie voor willekeurige foto's van onze projecten de foto's op deze pagina!