C-INFRA: DE SPECIALIST VOOR GRONDWERK, RIOLERING EN BESTRATING

C-infra is een dynamische organisatie met jarenlange ervaring en een frisse kijk op infrastructuur. C-infra biedt totaaloplossingen voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw tot grondwerk voor woning- en utiliteitsbouw. C-infra bv heeft alles in huis. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven en (overheids)instellingen, maar ook particulieren. Deze mix maakt ons sterk én flexibel.

BESTRATING

Reconstructie en inbreidingen van locaties zijn een hot item bij onze opdrachtgevers. Bij reconstructie wordt veelal het oude originele straatbeeld teruggebracht wat betekent dat het ‘oude vakmanschap’ dient te worden toegepast. Naast ervaren mensen bieden wij leerling stratenmakers de mogelijkheid kennis te maken met ons vak waarmee we onze bijdrage leveren aan de nodige toekomstige vakmanschappen. Daarbij maken we gebruik van moderne technieken zoals machinale bestratingen, het machinaal stellen van opsluitingen en het machinaal afrijden van de bedding. Dit geldt tevens voor inbreidingen of aanleg van nieuwe bedrijfsterreinen.

GRONDWERK

C-Infra verzorgt alle voorkomende grondwerkzaamheden van A tot Z. Grondwerk behoort tot onze kernactiviteit, waarbij we onze jarenlange ervaring en deskundigheid combineren met de inzet van het juiste materieel. Of het nu gaat om het ontgraven of aanvullen van een bouwput of van het cunetten voor een nieuwbouwwijk. Door een strakke werkvoorbereiding en de inzet van de juiste mensen en machines is geen grondwerk te klein of te groot.

RIOLERING

Op het gebied van riolering biedt C-Infra standaard-, maar ook maatwerkoplossingen. We werken de wensen en eisen van de opdrachtgever uit tot een gedegen voorstel dat voldoet aan de laatste eisen die aan rioleringstelsels worden gesteld. Infiltratie, bergingsbassins, gescheiden stelsels, allemaal systemen waar opdrachtgevers mee te maken krijgenen en waar C-infra de juiste berekeningen en/of ontwerpen voor kan verzorgen. Wederom vanaf advies tot ontwerp, uitvoering en oplevering.